top of page
  • Writer's picturetrueukrainians

🇺🇦Благодійна лотерея Незалежності🇺🇦

Мета лотереї - збір коштів на придбання 3-х автомобілів для військових частин: A4093, A2573, А0998.

*залишок коштів після придбання автомобілів піде на придбання матеріалів для виготовлення військового спорядження


Буде цілих 11 призів:

  • "Бородянський" півник

  • Набір з 12-ти 10-ти гривневих монет в капсулах серії Збройні Сили України

  • 2 картини художника Павла Гузенка

  • 3 комплекти марок: «рускій воєнний корабль .. всьо», «Мрія» та «Доброго вечора, ми з України!"

  • 4 футболки від Благодійного фонду Справжні Українці.

Як прийняти участь?

Щоб прийняти участь у розіграші, зробіть донат від 200 грн(5$/€). Для оплати в валюті ($/€) - PayPal: aliona.starunska@gmail.com


* У призначення платежу обов'язково вказуйте ПІБ та номер телефону або електронну адресу для зв‘язку у разі перемоги.


За кожні 200 гривень учасник отримуватиме один запис у таблиці, з якої в кінці розіграшу ми оберемо переможця, за допомогою рандомайзеру — спеціальної програми, що обирає випадкового переможця. Отже, у всіх рівні шанси виграти.


Більше донатів – більше шансів на перемогу.


7.09.2022 о 20:00 ми проведемо пряму трансляцію в якій розіграємо наші призи на нашому каналі в YouTube (посилання на трансляцію). Підпишись та постав нагадування щоб не пропустити прямий ефір!)


А також підписуйся на наші соц мережі та слідкуй за оновленнями


Зробити благодійний внесок можна натиснувши на кнопку ⬇️

Або на картку фонду: 5169332430060916

* У призначення платежу обов'язково вказуйте ПІБ та номер телефону або електронну адресу для зв‘язку у разі перемоги.



🇺🇦Все буде Україна! 🇺🇦 Разом до перемоги!🇺🇦


Інструкція як прийняти участь ⬇️



Трошки історії призів


Бородянський півник

Бородянський півник, декоративний куманець Васильківського майолікового заводу, який вцілів на шафці в зруйнованому будинку після обстрілу в Бородянці. Попри те,що частину багатоповерхівки росіяни зруйнували вщент, шафка в одній з квартир залишилася вцілілою, на шафці вцілів і куманець в вигляді півника. Свого часу такі куманці були популярними, і були вдома у багатьох українців, наразі ж їх залишилось зовсім мало.

Цей півник став символом незламності і стійкості українського народу, саме тому зараз, колись забутий керамічний сувенір, став таким популярним і бажаним.



Набір з 12-ти 10-ти гривневих монет в капсулах серії Збройні Сили України

Збройні Сили України - серія пам'ятних монет,започаткована Національним банком України в 2015 році.

Монети виготовлені зі сплаву на основі цинку з покривом нікелю,категорія якості карбування - "антициркулейтед".

Цей набір монет присвячений вшануванню Збройних Сил України, їх мужності, нескореності та самовідданості. Це не просто монети - це пам'ятка і нагадування нам про тих, хто обороняє нас кожного дня.


Картина "Півники"

Картина художника Павла Гузенка - "Півники", ДВП, олія, 25*35 см.

Півники - це квітка яка є майже в кожному українському подвір'ї, за популярністю вона поступається хіба що макам і чорнобривцями.

Дана робота має певний символізм, і недарма виконана в кольорах українського прапора, у християн півники, а по іншому іриси, символізують чистоту, захист, але також стали символом скорботи та болю. Тому дана робота символізує як нашу біль і смуток, в ці важкі для України часи так і віру в захист і перемогу!


Картина "Захід сонця"

Захід сонця - картина художника Павла Гузенка, ДВП, олія, 25*35 см. Даний пейзаж автор створював з метою показати всю велич та красу українських Карпат. Автор використав дуже теплу гаму кольорів, щоб передати тей неймовірний затишок та відчуття єднання з природою, коли ти дивишся на безкраї Карпати. Робота передає все захоплення та любов автора до природи краю, який став відомим на весь світ.



Легендарні марки Укрпошти за якими вибудовувались черги у всіх містах України! З початком війни марки стали більше ніж засобом оплати кореспонденції - вони стали мистецтвом і репрезентацією України на міжнародному ринку.

3 комплекти марок - "Рускій воєнний карабль...всьо", "Мрія", "Доброго вечора, ми з України" це найпопулярніші колекційні марки за останній час.

  • Перший комплект це продовження до попередніх марок "Рускій воєнний карабль іді...". "Русскій воєнний корабль, іді ...!" - фраза, вимовлена українським морським піхотинцем у відповідь на пропозицію російського військового корабля здатися під час атаки на острів Зміїний в перший день вторгнення Росії в Україну 24 лютого. Після цього вислів став одним із символів боротьби України з російськими загарбниками. Дана ж колекція присвячена потопленню українськими військовими крейсеру "Москва".


  • Другий комплект присвячений найпотужнішому і найбільшому транспортному літаку світу АНН-25 "Мрія", який був знищений в лютому росіянами у Гостомелі. Знищення літака стало великим ударом для України, але марки уособлюють незламність і волю українців, адже "можна знищити літак , але Мрію - ніколи!".


  • Третій комплект присвячений реальному історичному епізоду, що трапився на Миколаївщині: український трактор потягнув танк, покинутий росіянами. Марка символізує незламність, безстрашність і винахідливість українського народу.


Футболки від Благодійного фонду Справжні Українці.



804 views0 comments
bottom of page